Zyrtarët e komunës së Prizrenit para gjyqit për rastin e rrënimit të objektit pa leje në ‘Abi Çarshi’

Kryeinspektori i Prizrenit dhe 5 zyrtarë tjerë dolën para gjykatës, nën akuzat për rrënim të aneks objektit pa leje të “Abi Çarshisë”. Seanca e sotme ndaj drejtorit të Inspektorateve në Prizren, Islam Thaqi dhe 5 zyrtarëve tjerë të Komunës së Prizrenit ka zgjatur vetëm 15 minuta. Sipas aktakuzës së Prokurorisë, të njëjtit kanë realizuar rrënimin … Continue reading Zyrtarët e komunës së Prizrenit para gjyqit për rastin e rrënimit të objektit pa leje në ‘Abi Çarshi’