Vrasja e Oliver Ivanoviqit – Detaje nga dosja e aktakuzës së konfirmuar nga Apeli

Detaje nga aktakuza e konfirmuar në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq Gjykata e Apelit ka refuzuar si të pabazuara ankesat e mbrojtësve të të pandehurve: Nedeljko Spasojeviq, Marko Roshiq, Silvana Arsoviq, Dragisha Markoviq dhe Rade Basara, lidhur aktvendimin e Gjykatës së Prishtinës, për hudhjen e aktakuzës dhe kundërshtimin e provave në rastin e vrasjes … Continue reading Vrasja e Oliver Ivanoviqit – Detaje nga dosja e aktakuzës së konfirmuar nga Apeli