VIDEO: Çështja “Insajderi”, fillon ballafaqimi në Gjykatë

Nga sot beteja për portalin “Insajderi.com” është bartur në Gjykatën e Prishtinës. Në lidhje më këtë çështje sot për herë të parë në sallën e gjykimit janë paraqitur përfaqësuesit e palëve Florim dhe Ardian Alaj si dhe Vehbi Kajtazi e Parim Olluri. Kjo seancë është mbajtur me kërkesë të propozuesve Vehbi Kajtazi dhe Parim Olluri, … Continue reading VIDEO: Çështja “Insajderi”, fillon ballafaqimi në Gjykatë