Shtyhet gjykimi për korrupsion ndaj ish-drejtorit dhe zyrtares së Urbanizmit në Skenderaj

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Hasan Shala dhe Sanije Ahmeti është shtyrë për më 16 tetor. Trupi gjykues, i përbërë nga gjyqtarët Beqir Halili, Gëzim Ademi e Rrahman Beqiri, i Gjykatës së Mitrovicës, vendosi kështu pas propozimit të prokurorit Ismet Ujkani që të ftohen për t’u dëgjuar si palë të dëmtuara përfaqësues nga Ministria e … Continue reading Shtyhet gjykimi për korrupsion ndaj ish-drejtorit dhe zyrtares së Urbanizmit në Skenderaj