Rrëfimi i Muharrem Kadriut për tokën blerë nga grupi i Azem Sylës

Azem Syla dhe 16 të akuzuarit e të tjerë për privimin e kundërligjshëm të Kosovës nga pronat shoqërore, shmangie nga tatimet, shpëlarje parash, legalizim të përmbajtjes së rreme janë ballafaquar në gjykatë më rrëfimin e dëshmitarit të fundit në rastin e njohur si ‘Toka’. Dëshmitari Muharrem Kadriu, rrëfeu para gjykatës për tokën që kishte blerë … Continue reading Rrëfimi i Muharrem Kadriut për tokën blerë nga grupi i Azem Sylës