Rrëfimi i dëshmitarit: Subvencionet e Pal Lekajt shkuan për babanë e vdekur para luftës

Subvencione në emër të një personi që kishte vdekur para luftës ishin ndarë nga komuna e Gjakovës në kohën kur ajo drejtohej nga Pal Lekaj, sipas një personi i cili dëshmoi të mërkurën në një seancë ndaj ish-kryetarit dhe tre personave të tjerë. Pesë nga nëntë dëshmitarët që dolën para gjykatës së Gjakovës për të … Continue reading Rrëfimi i dëshmitarit: Subvencionet e Pal Lekajt shkuan për babanë e vdekur para luftës