Rigjykimit për punimet e pa kryera në Komunën e Vitisë i erdhi fundi

Florim Rama, Valdet Xoxa dhe Sami Mjaku, janë paraqitur në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur sërish me aktakuzën e cila u vihet në barrë nga Prokuroria. Kujtojmë që ky shqyrtim gjyqësor ka nisur nga fillimi pasi që Gjykata e Gjilanit në maj të vitit 2019 i kishte liruar të akuzuarit në mungesë të provave, … Continue reading Rigjykimit për punimet e pa kryera në Komunën e Vitisë i erdhi fundi