Gjykimi ndaj Shaban Gogajt - 31.01.2022 - FOTO KALLXO.com

Refuzohet kërkesa e Shaban Gogajt për përjashtim e dy anëtarëve të trupit gjykues

 

Kërkesa e Shaban Gogajt për përjashtim e gjyqtares Violeta Husaj- Rugova dhe gjykatësit Sami Sharraxhiu është refuzuar nga kryetari i gjykatës.

Kjo u bë e ditur në seancën e sotme e cila është duke u mbajtur në gjykatën e Pejës.

Po ashtu edhe gruaja e viktimës – Agonis Tetaj, Albesa Cacaj, ka bërë kërkesë për përjashtim të trupit gjykues.

Në anën tjetër mbrojtësi i prindërve të viktimës, avokati Berat Tmava, tha se ata nuk qëndrojnë prapa asaj kërkesë.

Në seancë nuk është paraqitur avokati Gëzim Kollqaku.

Të gjitha raportimet e KALLXO.com lidhur me këtë rast mund t`i lexoni duke klikuar në LINK