Rasti ‘Pronto’ ende nuk ka shkuar në Apel

Janë bërë 3 muaj, apo 91 ditë nga shpallja e aktgjykimit në rastin e njohur “Pronto”. Trupi gjykues i udhëhequr nga Shashivar Hoti, liroi të gjithë të akuzuarit në mungesë të provave. Vendimi me të cilin u liruan Adem Grabovci, Besim Beqa, Zenun Pajaziti dhe 8 të akuzuar të tjerë nuk u arsyetua nga kryetari … Continue reading Rasti ‘Pronto’ ende nuk ka shkuar në Apel