array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(36) "https://kallxo.com/ligji/prokuroria/"
 }
}

Këshilli Prokurorial i Kosovës: Qëndrojmë fuqishëm në përkrahje të Drita Hajdarit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka reaguar pas kërcënimeve që u janë bërë sot prokurorës speciale Drita Hajdari.

Prokurorja e rastit ‘Pronto” : Kam pritur nga të akuzuarit të sqarojnë se çka janë ato biseda

Drita Hajdari, prokurorja speciale qe ka ngritur aktakuzën në rastin "PRONTO", në një intervistë për "Drejtësia në Kosovë" ju referua përgjimeve ku dëgjohet edhe Presidenti ...

Policia tregon si po e trajtojnë kërcënimin ndaj prokurores Drita Hajdari

Policia e Kosovës e ka konfirmuar se prokurorja  Drita Hajdari ka raportuar një  kërcënim ndaj saj.

Albulena Haxhiu i del në mbrojtje prokurores Drita Hajdari

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje dhe kandidataja e propozuar nga Albin Kurti për Ministre të Drejtësisë, Albulena Haxhiu i ka dalë në mbrojtje prokurores Drita Hajdari, e ...

Drita Hajdari flet për ‘rehatimin e dajës’ së Adem Grabovcit

Prokurorja speciale Drita Hajdari ka komentuar përgjimet e ashtuquajtura "Pronto" në bazë të së cilave ajo ngriti aktakuzë për disa politikanë në Kosovë.

Drita Hajdari: Do ta luftoj ‘oktapodin e krimit’ në Kosovë

Prokurorja e rastit ‘Pronto’, Drita Hajdari në një intervistë për  "Drejtësia në Kosovë" ka folur për për trajtimin e këtij rasti, ku të gjithë të ...