Prokuroria e cilëson Radoiçiqin si udhëheqësin e grupit kriminal, por ndaj tij nuk ka aktakuzë në rastin e vrasjes së Ivanoviqit

Prokurori i rastit Burim Çerkini ka thënë për KALLXO.com, se seanca ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq nuk është caktuar ende. Ndërsa sa i përket Millan Radoiçiqit, i cili përmendet si udhëheqës i këtij grupi kriminal, Çerkini tha se i njëjti është pjesë e hetimeve. “Ai është pjesë e hetimeve dhe … Continue reading Prokuroria e cilëson Radoiçiqin si udhëheqësin e grupit kriminal, por ndaj tij nuk ka aktakuzë në rastin e vrasjes së Ivanoviqit