Prishtinë, Tre të arrestuar për transplantim dhe trafikim të organeve

Policia  ka njoftuar se janë arrestuar tre persona si të dyshuar për transplant të kundërligjshëm dhe trafikim të organeve dhe qelizave njerëzore.

Dy gra dhe një burrë janë arrestuar dje dhe pas intervistimit,  janë liruar në procedurë të rregullt.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!