Ilustrim - Vjedhje e veturës - Foto: Rtv21

Prishtinë, mërgimtares nga Zvicra i vidhen dokumentet dhe paratë

Një grua shqiptare me nënshtetësi të huaj ka raportuar në Policinë e Kosovës se persona të panjohur nga vetura i saj kanë vjedhur dokumente personale dhe zvicrane dhe para të gatshme.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Anton Harapi” në Prishtinë rreth orës 12:45.

Detaje të tjera lidhur me rastin nuk janë raportuar.