Cocaine Hydrochloride Powdered

Rahovec: Droga e rrezikshme në duart e fëmijëve

Dhjetëra gram kokainë njëra nga drogat më të rrezikshme dhe më të shtrenjta në tregun Kosovës janë gjetur në gjepin e një fëmije në fshatin Bërnjak të Rahovecit. Policia ka njoftuar për operacione kontrolli në këtë fshat ndërsa sasia më e madhe e drogës është gjetur tek i mituri.

Sipas policisë 0.88 gramë kokainë dhe 0.27gram mariuhanë janë zbuluar në gjepin e të miturit ndërsa droga të tjera janë zbuluar tek tre persona të tjerë madhor. Sipas policisë 0.44 gram kokainë u zbuluan tek tre ttë rritur ndërsa edhe  1.68gr mariuhanë u zbuluan tek një i rritur tjetër.