Policia e Pejës në kërkim të një të dyshuari për drogë

Policia në rajonin e Pejës, ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për të gjetur vendndodhjen e një personi të dyshuar.

I dyshuari është Elton Arifaj, 34 vjeçar nga Peja, i cili është i kërkuar për vepër që ndërlidhet me substanca narkotike.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:192 dhe 080019999 (pa pagesë) 039 432 327 -Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: [email protected].