Pejë, 6 vjet burg për grabitjen e mbi 200 mijë eurove në këmbimore

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor Skifter Beqirajn, në akuzën për grabitje të mbi 200 mijë eurove. Trupi gjykues i përbërë nga Sylë Lokaj, Sami Sharraxhiu e Sejdi Blakaj, e dënoi Skifter Beqirajn me 6 vjet burgim dhe 3000 gjobë. Ndaj tij do të vazhdoje masa e paraburgimit deri në plotfuqishmërinë e vendimit të … Continue reading Pejë, 6 vjet burg për grabitjen e mbi 200 mijë eurove në këmbimore