Gjykata Themelore e Prishtinës - Foto: KALLXO.com

Paraburgim për tre shtetasit algjerianë

Gjykata e Prishtinës u ka caktuar sot masën e paraburgimit prej 30ditësh tre shtetasve algjerianë të dyshuar për vjedhje të rëndë në tentativë dhe lëndim të rëndë trupor.

Sipas gjykatës, ekziston rreziku se tre të pandehurit Z.Sh., F R. dhe A.M., mund të ikin pasi janë shtetas të huaj.

Ata në Kosovë kanë statusin e azilit dhe nuk kanë banim të përhershëm.

Gjykata ka konstatuar se masa e paraburgimit është adekuate që të pandehurit të mos ndikojnë në njëri tjetrin, në të dëmtuarin dhe eventualisht në dëshmitarë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!