Pal Lekajt e Gani Ramës u bashkohen lëndët në gjykatë

Në gjykimin e ish-zyrtarit të komunës së Gjakovës, Gani Rama i cili po gjykohet për 218 mijë euro, të premten prokurori Atdhe Demaj erdhi me propozime të reja. Ai i propozoi gjykatës që rasti i Gani Ramës të bashkohet me rastin e ish-kryetarit të Gjakovës, tash ministër i Infrastrukturës, Pal Lekajt dhe dy të tjerëve, … Continue reading Pal Lekajt e Gani Ramës u bashkohen lëndët në gjykatë