Pal Lekaj bashkë me tre të tjerë sërish në bankën e të akuzuarit

Pal Lekaj, Ismet Isufi, Veli Hajdaraga dhe Gani Rama, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjakovës. Të njëjtit janë deklaruar të pafajshëm ndaj akuzave të prokurorit Atdhe Demaj. Ish-kryetari i komunës se Gjakovës tash ministër i Infrastrukturës Pal Lekaj bashkë me ish-zyrtarin e tij Gani Ramën dhe drejtorin e … Continue reading Pal Lekaj bashkë me tre të tjerë sërish në bankën e të akuzuarit