Një e zhdukur në Prishtinë

Policia e Kosovës ka pranuar informatë për një person të zhdukur.

Një grua ka njoftuar se motra e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti është inicuar dje në orën 13 në lagjen Ulpianë të Prishtinës.