Në prag të zgjedhjeve, vazhdon gjyqi për fondet e 3 përqindëshit

“Aktakuzë pa lidhje” kështu e ka quajtur Florent Latifaj avokat i Naser Osmanit aktakuzën e cila e ngarkon Osmanin dhe Atdhe Gashin për keqpërdorime në fondin e e njohur si fondi i 3%-shit. Fondi i cili ishte krijuar në vitet 90 kishte mbledhur miliona euro të mërgimtarëve por edhe të qytetarëve të Kosovës të cilët … Continue reading Në prag të zgjedhjeve, vazhdon gjyqi për fondet e 3 përqindëshit