Ministri Liburn Aliu deklarohet para gjykatës rreth fajësisë (VIDEO)

Liburn Aliu, ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, është ulur sot në bankën e të akuzuarve nën akuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare. I njëjti në këtë gjykim pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurores, Dulina Hamiti, është deklaruar shkurt rreth fajësisë. “Jo nuk e pranoj akuzën”, tha shkurt Aliu. Edhe zyrtarët tjerë … Continue reading Ministri Liburn Aliu deklarohet para gjykatës rreth fajësisë (VIDEO)