Ministri Aliu sot pritet të dalë para gjykatës

Sot, është paraparë të mbahet, shqyrtimi gjyqësor kundër  Liburn Aliut, ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Bashkë me Aliun, në këtë rast akuzohen edhe  Ardian Olluri, Nazife Krasniqi, Mimoza Berisha Prestreshi, Zejnulla Rexhepi dhe Bahtie Uka.

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu akuzohet për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare për kohën kur ishte drejtor i Drejtorisë së Urbanizmit në Komunën e Prishtinës.

Seanca e kaluar ka dështuar për arsye të mungesës së të akuzuarës, Bahtie Uka.

Dështon seanca për Liburn Aliun (VIDEO)