Kush është prokurori të cilit iu besua hetimi i rastit Dehari!

Misteri i vdekjes së Astrit Deharit tashmë është në duart e Prokurorisë Speciale të Kosovës. Hetimet për vdekjen e paqartë të Deharit pritet që t`i drejtoj prokurori Special Afrim Shefkiu. Shefkiu deri më tani njihet si prokurori i cili akuzoi ish-komandantë dhe pjesëtarë të UÇK-së në rastin e fryrjes së listave të veteranëve. Të akuzuar … Continue reading Kush është prokurori të cilit iu besua hetimi i rastit Dehari!