Keshtu dukej i arrestuari për të cilin u suspendua komandanti Kristë Gjoka dhe 5 policët

“Nuk po muj me nejt në këmbë”. Kështu kishte deklaruar i dyshuari Muhamer Raifi kur ishte sjellë para Gjykatës së Gjakovës në seancën për caktimin e masës së sigurisë ndaj tij. I njëjti ishte arrestuar nga Policia në Gjakovë, gjatë një tentimi për të kryer grabitje bashkë edhe me disa persona tjerë të dyshuar, të … Continue reading Keshtu dukej i arrestuari për të cilin u suspendua komandanti Kristë Gjoka dhe 5 policët