Kërkohet paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë

Prokuroria e Mitrovicës ka kërkuar nga Gjykata caktimin e paraburgimit për dy të ndaluarit, S.T. dhe Sh.K.  nga Vushtrria, të arrestuar nën dyshimin se kanë kryer veprën penale – ushtrim i ndikimit. I dyshuari i parë është Salih Tahiri, vëllai i kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahirit Sipas Prokurorisë, të dyshuarit janë ndaluar pas … Continue reading Kërkohet paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë