Gjykimi ndaj Shaban Gogajt, përsëri nuk prezanton avokati

Pas një viti bllokim të procesit ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt, sot përsëri ka dështuar të mbahet seanca në mungesë të mbrojtësit, avokatit Haxhi Çekaj. Në seancë ishte prezent i akuzuari Shaban Gogaj, i akuzuari Isuf Cacaj, prokurori i rastit, Isuf Sadiku, bashkëshortja e viktimës, Albesa Cacaj, si dhe mbrojtësi … Continue reading Gjykimi ndaj Shaban Gogajt, përsëri nuk prezanton avokati