Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Live: Nasim Haradinaj në Gjykatën Speciale

Nënkryetari i OVL-UCK-së Nasim Haradinaj, sot do të dalë para Gjykatës së Specializuar në Hagë.

Ai  do të përballet me dyshimet e Prokurorisë së Specializuar që e ngarkon me veprat penale frikësim të dëshmitarëve, hakmarrje dhe shkelje të  fshehtësisë së procedurës penale.

Ndaj Haradinajt më 24 shtator 2020, ishte lëshuar fletarrest nga gjykatësi Nikolas Guilo.

Haradinaj u arrestuar më 25 shtator 2020, për tu dërguar në objektin e paraburgimit për tu paraqitur më pas në Gjykatën e Specializuar.