array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/ligji/gjykata/"
 }
}

'Në mënyrë të pakontrolluar e godet semaforin' – Detaje nga Prokuroria për aksidentin me fatalitet në Prishtinë

Një burrë mbeti i vdekur si pasojë e një aksidenti që ndodhi në Prishtinë dy ditë më parë, më 26.02.204.

Aksidenti me fatalitet në Prishtinë, kërkohet paraburgim për të dyshuarën

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka kërkuar që t’i caktohet masa e paraburgimit të dyshuarës në rastin e aksidentit me fatalitet që ndodhi para dy ditëve, më 26.02.2024, ...

Vrasja e Liridona Ademajt, tre të pandehurve u vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj të tjerë

Të dyshuarve për rastin e vrasjes së Liridona Ademajt, bashkëshortit të saj, Naim Murseli, si dhe Kushtrim Kokallës dhe Granit Plavës u është vazhduar masa e ...

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Procesi që u shty disa herë për shkak të adresës

Padia për shpifje e Nehat Maxhunit kundër gazetarit Besnik Krasniqi u mbyll duke u konisideruar si padi e tërhequr tre vjet pasi Maxhuni dorëzoi lëndë...

Pse Gjykata e Apelit e ktheu Sekiraqën në arrest shtëpiak?

Më 26.02.2024, Gjykata e Apelit kishte njoftuar se Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës, i është kthyer masa e arrestit shtëpiak, pasi ...