Gjykata vendosi për vëllain e Xhafer Tahirit

Gjykata e Mitrovicës ka aprovuar kerkesën e prokurorisë duke caktuar një muaj paraburgim për të dyshuarit Salih Tahiri dhe Shkelzen Kajtazi. Një ditë më parë Prokuroria e Mitrovicës ka bërë kërkesë pranë gjykatës për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy të dyshuarve pas publikimit në media të një video-incizimi, ku pretendohet se dëgjohet Salih … Continue reading Gjykata vendosi për vëllain e Xhafer Tahirit