Gjykata vendosi për dy zyrtarët e arrestuar të Komunës së Prizrenit

Një muaj paraburgim i ka caktuar Gjykata e Prizrenit dy zyrtarëve ligjorë të Komunës së Prizrenit të arrestuar të enjten. Shefi i zyrës ligjore, Arben Krasniqi, dhe zyrtari ligjor, Shqipron Krasniqi, janë arrestuar nën dyshimet për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. Prokuroria kërkon paraburgim për zyrtarët e Komunës së Prizrenit Prokurorja e rastit, Arijana … Continue reading Gjykata vendosi për dy zyrtarët e arrestuar të Komunës së Prizrenit