Foto: Kallxo.com

Gjilanasi pranon në gjykatë se i kërkoi një gruaje 1,650 euro duke e kërcënuar

Bashkim Ismajli, i akuzuar se ka bartur armë pa leje dhe se ka ngacmuar një person, është sjellë para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë së Gjilanit.

Sipas Prokurorisë, i akuzuari Bashkim Ismajli në maj të këtij viti me qëllim të ngacmimit dhe frikësimit kishte komunikuar me të dëmtuarën L.N. duke e kërcënuar përmes rrjeteve sociale dhe duke i kërkuar të takohen.

Tutje sipas Prokurorisë, i akuzuari nga e dëmtuara ka kërkuar edhe shumën e të hollave prej 1,600 euro.

Aktakuza thotë se Bashkim Ismajli ka bartur me vete një revole të tipit Ekol të cilën e kishte pa leje.

Në seancën e sotme, pas leximit të aktakuzës nga Prokurori Arben Ismajli i akuzuari tha se e pranon fajësinë sipas aktakuzës që iu lexua.

“E pranoj fajësinë ashtu si e lexoi Prokurori. Për dy veprat penale të cilat i lexoi Prokurori e ndiej veten fajtor”, tha shkurt i akuzuari Bashkim Ismajli, të cilin nuk e kundërshtoi mbrojtësja e tij, avokatja Sadbere Maliqi.

Prokurori nuk e kundërshtoi pranimin e fajësisë nga i akuzuari, duke i propozuar Gjykatës qe të akuzuarin ta shpallë fajtor dhe ta dënojë sipas ligjit duke marrë parasysh rrethanat lehtësuese dhe ato rënduese.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!