Gjakovë: I afrohet fundi gjykimit të ish-zyrtarit të gjendjes civile

Në procesin gjyqësor ndaj Shkelzen Ahmetit, ish-zyrtar i gjendjes civile në Gjakovë, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, i akuzuari dha mbrojtjen e tij. Prokuroria pretendon se Shkelzen Ahmeti, personit N.N, ia kishte verifikuar të dhënat personale pa i verifikuar ato duke bërë që ai të regjistrohet nën … Continue reading Gjakovë: I afrohet fundi gjykimit të ish-zyrtarit të gjendjes civile