Emri i Kadri Veselit përmendet në gjykimin për mashtrim

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca e gjykimit ndaj të akuzuarve për mashtrim në bashkëkryerje, Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi. Në seancën e sotme ka dëshmuar i dëmtuari Faton Dalladaku. Ai tha se të akuzuarit ia kishin marrë të hollat e gatshme që arrijnë shumën 840 mijë euro, në emër të blerjes së aksioneve … Continue reading Emri i Kadri Veselit përmendet në gjykimin për mashtrim