Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt. Në seancën e sotme u dëgjuan disa dëshmitarë. Dëshmitari Fadil Vucetaj tha se në ditën kritike kishte dëgjuar disa krisma, për të cilat fillimisht kishte menduar që janë nga petardët, por që kur është kthyer të … Continue reading Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit