Detaje nga rigjykimi ndaj të akuzuarit për vrasjen e gjilanasit në Ratkoc të Rahovecit

Feriz Hoti, i akuzuar për vrasjen e Hamdi Jusufit në maj të vitit 2017 në Ratkoc të Rahovecit, u ballafaqua me dëshmitarin Evan Potera. Në këtë rast, Prokuroria pretendon se Hoti kishte qëlluar Hamdi Jusufin, i cili kishte qenë me Muhamet Kiçmarin, Liridon Sylejmanin dhe Evan Poterën që po tentonin të thyenin derën e marketit … Continue reading Detaje nga rigjykimi ndaj të akuzuarit për vrasjen e gjilanasit në Ratkoc të Rahovecit