Arrestohet pasi tentoi ta djeg shtëpinë e një personi

Në fshatin Koretin të Kamenicës një burrë ka pranuar një mesazh nga një numër telefoni i pa njohur rreth një problem.

Policia njofton se më pas, ai ka shkuar tek shtëpia e një burri tjetër me një shishe benzine dhe një shkop druri me qëllim që ta ndez shtëpinë e tij.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.