array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/ligji/"
 }
}

Prokuroria kërkon të sekuestrohen “Hajmali” që përdoren për fall

Në një njoftim të saj prokuroria e shtetit ka treguar se ka kërkuar nga gjykata të konfiskoj nga një person i arrestuar 3 hajmali.

Gjykimi për ryshfet ndaj zyrtarit të Gjykatës së Prishtinës, i dëmtuari mungon në seancë

Baki Rrahmani, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dalë sot para Gjykatës së Gjilanit.

Dështon seanca ndaj Vali Corleones në Apel

Princvalentino Corleone, ka munguar në seancën e Gjykatës së Apelit për të vendosur për ankesën e Prokurorisë kundër vendimit të Gjykatës së Gjilanit.

Rrëfimi për skandalin e shitjes së lejeve të armëve në emër të MPB

Jahir Krasniqi kishte mbajtur për një kohë pistoletën në brez duke menduar se kishte një armë me leje dhe se leje ishte lëshuar nga Ministria e Punë...

Përfundon gjykimi ndaj ish-kryetarit të bordit të ‘Kosova Thëngjillit’

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të “Kosova Thëngjilli”, Tahir Zenelit, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, dëshmi ka dhënë Isak Shala.

Vrasja në Malishevë bëhet edhe më misterioze, ekspertët do të dalin sërish në vend të ngjarjes

Rasti i vrasjes në Lladrovc të Malishevës, për çka po gjykohet Nafije Rrafshi, po bëhet gjithnjë e më i paqartë.