array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/ligji/"
 }
}

Gjykata shpall fajtor 'Mollën e Kuqe' për krime lufte

Gjykata në Prizren e ka shpallur fajtor ish eprorin e Ushtrisë Çlirimtare te Kosovës (UÇK), Remzi Shala në akuzën për krime lufte.

Gjykimi ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane, Gjykata veçoi procedurën

Mungesa e të akuzuarës Liridona Beqiri ka bërë që Gjykata ta konsideroj veçimin e procedurës penale në rastin ndaj të akuzuarve për keqpërdorim me ...

Gjykata Europiane shqyrton kërcënimet online ndaj punëtores së BIRN-it

Gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut i ka kërkuar qeverisë serbe të sqarojë cilat janë masat të cilat i ka ndërmarrë për sigurinë e Sofija Todoroviq ...

Pretendimi për ryshfet për ndërtimin e hotelit në Brezovicë, Policia interviston biznismenin

Të premten, gjatë një seance parlamentare, deputeti Milaim Zeka tha se biznesmenit Sabri Novosella që ka në pronësi banjën “Nëna Naile” i është kërkuar ryshfet deri ...

Gjykata e Apelit e vërteton pafajësinë e Fatmir Limaj dhe të tjerëve

Përmes një komunikate për media Gjykata e Apelit ka bërë të ditur se ka refuzuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës kundrejt vendimit të Gjykatë...

Prokuroria kërkon dënim me burg për kryetarin e Federatës së Futbollit, Agim Ademin

Gjykimi i kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Ademi dhe i Muharrem Ramës, të akuzuar për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ...