LDK dhe LVV, kërkojnë masën e përkohshme për Ligjin e Dialogut nga Gjykata Kushtetuese

Driton Selmanaj, deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës tha se partitë opozitare LDK së bashku me Lëvizjen Vetëvendosje e kanë dërguar në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Dilaogun. Selamanaj në konferencë për media tha se kanë vendosur që këtë ligj ta procedojnë në Gjykatën Kushtetuese për vlerësimin e kushtetutshmërisë së ligjit. “Po e kontestojmë në tërësi … Continue reading LDK dhe LVV, kërkojnë masën e përkohshme për Ligjin e Dialogut nga Gjykata Kushtetuese