Dosja: Afrim Muqiqi viktimë e fajdeve, dyshohet se mori rreth 10 mijë euro

Këngëtari kosovar Afrim Muqiqi pritet të dëshmojë para Gjykatës së Prishtinës në një rast të fajdeve. Muqiqi po konsiderohet palë e dëmtuar në rastin ku Alban Geci akuzohet për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm, ndërsa Lulzim Berisha për fajde. Bashkë me dy të akuzuarit e lartcekur, akuzohen edhe Dalip Brahimi, Bujar Gërbeshi, … Continue reading Dosja: Afrim Muqiqi viktimë e fajdeve, dyshohet se mori rreth 10 mijë euro