Zyra e Prokurorit të Specializuar jep detaje për arrestimin e Nasim Haradinajt

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka konfirmuar arrestimin e nënkryetarit të Organizatës së veteranëve të Luftës së UÇK-së, Nasim Haradinaj. Zëdhënësi i këtij institucioni të drejtësisë, Christopher Bennett, tha se Haradinaj u arrestua pas një fletarrestimi dhe urdhri për transferim. “Nasim HARADINAJ u arrestua dje në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në bazë … Continue reading Zyra e Prokurorit të Specializuar jep detaje për arrestimin e Nasim Haradinajt