ZKA: Organizatat sportive nuk raportuan shpenzimet e subvencioneve 3.5 milionë euro nga MKRS

Për 3.5 milionë eurot e dhëna subvencion nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për organizatat sportive gjatë periudhës 2020-2022, Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se nuk ka pasur fare raportim për shpenzimin e tyre. “Organizatat sportive gjatë viteve 2020-2022, nuk kanë raportuar për shpenzimet e subvencioneve në vlerë prej 3.5 milionë euro të … Continue reading ZKA: Organizatat sportive nuk raportuan shpenzimet e subvencioneve 3.5 milionë euro nga MKRS