Zjarr në një hapësirë të gjerë afër Lipjanit

Një hapësirë e gjerë arash është përfshirë nga flaka sonte në zonën afër Lipjanit.

Një qytetar ka dërguar pamje nga vendi i ngjarjes.

Në vendin e ngjarjes nuk shihen as Zjarrfikësit as Policia.

KALLXO.com ka provuar të kontaktojë Policinë dhe Zjarrfikësit dhe është në pritje të përgjigjes.