Zhvillimet e fundit nga lufta në Ukrainë

Në ditën e 150 të invazionit ushtarak rus në Ukrainë, këto janë zhvillimet e fundit nga atje:  Lituania e ka hequr ndalimin e transportit hekurudhor të mallrave të sanksionuara brenda dhe jashtë territorit rus të Kaliningradit, tha të premten agjencia ruse e lajmeve RIA. Shteti baltik e kishte ndaluar Rusinë të dërgonte mallra të sanksionuara … Continue reading Zhvillimet e fundit nga lufta në Ukrainë