Gjilan

Zhduket një vajzë në Gjilan

Një vajzë është raportuar si e zhdukur në Gjilan.

Policia ka bërë të ditur se rasti është raportuar në polici para dy ditëve, rreth orës 14:00.

Një grua ka raportuar në polici se vajza e motrës së saj është larguar nga shtëpia dhe se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti po vazhdon të hetohet nga ana e policisë.