Ilustrim

Zhduket një vajzë në Gjilan

Një qytetar ka raportuar në Polici zhdukjen e motrës së tij.

Sipas ankuesit, motra e tij është larguar nga shtëpia më 3 shkurt dhe nuk është kthyer më.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

Rasti po trajtohet si person i zhdukur.