Ferizaj

Zhduket një vajzë në Ferizaj

Një vajzë është raportuar e zhdukur.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës babai ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur në Fshatin Bibaj të Ferizajt, më 18 mars të këtij viti, rreth orës 03:00.