Zhduket një vajzë e mitur në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar për një person të zhdukur në Prishtinë. Sipas policisë, më 21 shtator nëna ka raportuar se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

“Rasti është duke u hetuar”- thuhet në raportin e policisë.