Foto: NPL 'Sport Marketing'

Zhduket një 8-vjeçar në pishinën e Gërmisë

Dy ditë më parë, një grua ka raportuar se përderisa ishte në pishinën e Gërmisë, djali i saj është zhdukur.

Sipas policisë, 8-vjeçari është larguar dhe nuk është kthyer më.

Nëna e djalit 8-vjeçar ka raportuar se nuk ka njohuri për vendodhjen e tij.

Ngjarja ka ndodhur më 4 gusht, në ora 16:00.